foto

Kostas Arzoglou

  • nar. 31.10.1947 (73 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Tehni Katastrefei: Back Held Hands
2016 Dream of a Shadow
2003 Na m' agapas
2002 Almoukan
1998 Oi arithmimenoi
1989 4 koukles gia enan (TV film)
1988 Enas hrysos angelos
I proti apergia (TV film)
Moiraia anakalypsi
To agapimeno mas paihnidi (TV film)
1987 Mia koukla gia ton astynomo
Mia nychta ano kato
1986 Sto metaihmio
Νοκ Άουτ
1985 Afieroma ston Aimilio Hourmouzio (TV film)
1984 I timi tis agapis - vyp.
Ostria - To telos tou paihnidiou
1981 Ton kairo ton Ellinon
1980 Kai xana pros ti doxa trava
O anthropos me to garyfallo
1978 Grito de mujer
1974 Mia zoi Golfo
Ta hromata tis iridos
1973 Ioannis o viaios
1970 Ypolohagos Natassa

TV seriály

2018 O prigipas tis fotias (TV seriál)
2012 Einai stigmes (TV seriál)
2008 Ta mystika tis Edem (TV seriál)
2007 An ypirhes tha se horiza (TV seriál)
2005 To kokkino domatio (TV seriál)
2004 Vera sto dexi (TV seriál)
1998 Apagorevmeni agapi (TV seriál)
1995 Stras (TV seriál)
1993 I ektelesi (TV seriál)
1992 Vammena kokkina mallia (TV seriál)
1991 O episkeptis tis omihlis (TV seriál)
Paraxeno spiti (TV seriál)
Stenes epafes trypiou toihou (TV seriál)
1990 Oi treis Harites (TV seriál)
1988 To pidima tou vatrahou (TV seriál)
1986 Kafeneio Emigrec (TV seriál)
Pagida (TV seriál)
1985 I exafanisi tou John Avlakioti (TV seriál)
1982 I epistrofi (TV seriál)
Ta Lavreotika (TV seriál)
1980 Kontra ston anemo (TV seriál)
Oi athlioi ton Athinon (TV seriál)
1978 I leilasia mias zois (TV seriál)
1976 En Athinais (TV seriál)
1975 Tereza Varma Dakosta (TV seriál)
To taxidi (TV seriál)
1973 Marina Avgeri (TV seriál)
T'agrimia (TV seriál)
1971 13o anakritiko grafeio (TV seriál)

Dokumentární

1983 Capitali culturali d'Europa (TV seriál) - vyp.
I katoikia stin Ellada - vyp.

Režijní filmografie

Filmy

2001 Siga min ektethoume (TV film)
1988 Bravo giatre... (TV film)

TV seriály

1994 To geloion tou pragmatos (TV seriál)
1991 Oikogeneia Mousama (TV seriál)
Paraxeno spiti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky