foto

Igor Galanda

  • nar. 5.7.1929 (91 let)
    Martin, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1983 Kozubovci (TV film)
1976 Koža (TV film)
1968 Februárová noc (TV film)
1966 Tiene sa množia v podvečer (TV film)
1965 Človek, ktorého zbili (TV film)
1964 Znamenie na múre (TV film)
1963 Kira Georgievna (TV film)

TV seriály

1975 Vivat Beňovský (TV seriál)
Matt három lépésben (E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Zem (TV film)
1969 Gajdoš Filúz (TV film)
Štyri svadby na jednom pohrebe (TV film)

Divadelní záznam

1971 Aristokrati (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky