foto

José Ángel Espinosa 'Ferrusquilla'

  • nar. 2.8.1922
    Mazatlán, Sinaloa, Mexiko
  • zem. 6.11.2015 (93 let)
    Mazatlan, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 To Kill a Stranger
1977 Cuartelazo
Mariachi - Fiesta de sangre
1976 Veselý rozvod
1975 Log of the Black Pearl, The (TV film)
Mary, Mary, Bloody Mary
Padrino... es mi compadre, El
1974 Desconocido, El
En busca de un muro
1972 Duda, La
Pobre, pero honrada!
1971 Los Beverly de Peralvillo
Most v džungli
Something Big
1970 Dva mezci pro slečnu Sáru
El tunco Maclovio
Faltas a la moral
John Chisum
1968 Zbraně pro San Sebastian
1967 Centauro Pancho Villa, El
Guerrillera de Villa, La
1966 Jinetes de la bruja, Los
Planeta de las mujeres invasoras, El
Rage
Tragabalas, El
1965 El dengue del amor
El niño y el muro
Gigantes planetarios
Tapatías nunca pierden, Las
Viva Maria!
1964 Cuatro balazos
Dos inocentes mujeriegos
Hermanos Barragán, Los
Nueva Cenicienta, La
Sombra del mano negra, La
Vuelve el Norteño
1963 Amor llegó a Jalisco, El
Dos alegres gavilanes
Dos gallos y dos gallinas
El norteño
Hadrář
Qué bonito es querer
1961 Pa' qué me sirve la vida
1959 Qué noche aquella
1958 Aquí está Heraclio Bernal
Sierra Baron
Tres desgraciados con suerte
1957 Mi influyente mujer
1956 Bandita
Komančové
Massacre
1955 Amor de lejos
La mujer X
Malý bandita
1954 El rapto
1953 Extraña pasajera, La
Por el mismo camino
Reportaje
1951 La hija de la otra
1950 La tienda de la esquina
Mariachis
Pata de palo
Quinto patio
1949 Carta Brava
Hijos de la mala vida
La familia Pérez
Liga de las muchachas, La
Medianoche
Puertas del presidio, Las
1948 Casado casa quiere, El
1947 A media luz
Bel Ami

TV seriály

1986 Cuna de lobos (TV seriál)
1979 Honraras a los tuyos (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace