foto

Stamatis Tzelepis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ouzeri Tsitsanis
2011 Pontioi New Generation = Neon genean
Roda tsanta kai kopana
2004 I skoni pou peftei
1998 Bourbouria Island
Oi arithmimenoi
1990 I star kai o kleftis
1989 Alexiptotistis gia... klamata
Gomenakia sto thranio
Vrike o gyftos ti genia tou...
1988 Akakie, ta manoulia na einai... fina
Ela moni ston topo sou
Enas lathrepivatis stin kardia mou
Erotikes diplopenies
Fanella Me To 9, I
I love thranio
Kai oi Ellines trellathikan
PASOKomazemata, ANDREOskorpismata
Sigano-papadia
Syntaxiouhos erastis
Ta kamomata tis hiras
1987 Allos Havai... allos plironei
Allos Mimi ki allos plironei
Ena zevgari apo computer
I parthena kai i pineza
Oi boukadoroi
Oi engefaloi
Patris, listeia, oikogeneia
Skoteinoi praktores F.P.A.
1986 Agapisa enan Pontio
I megali ton keratadon sholi
O anthropos apo to 'Chernobyl'
O profitis me tin pyriniki kefali
O theios apo to Texas
Oi matakides
Oi pontioi
Radio-Arvyla
1985 Gabros apo ton topo sou kai as einai... vlima
Racky no 0, to noumero!
Ta touvla
1983 Trellos kai pasis Ellados
1982 O zigolo tis Athinas
1981 Pame gia... kafe?!
1978 1922
1974 To sfalma
1971 Grammos

TV seriály

2007 Deligianneion Parthenagogeion (TV seriál)
2006 Oi istories tou astynomou Beka (TV seriál)
2005 O thisavros tis Angelinas (TV seriál)
2001 Ta haidemena paidia (TV seriál)
1996 O prigipas (TV seriál)
1995 Zouganellinika (TV seriál)
1992 Tmima ithon (TV seriál)
1990 Astynomos Thanasis Papathanasis (TV seriál)
1989 Ekeinos ki ekeinos (TV seriál)
To horio ekpaidevetai (TV seriál)
1988 Siga... I patrida Koimatai (TV seriál)
1986 Oikogeneia Vlammenou (TV seriál)
1984 To pathos (TV seriál)
1981 I mahi ton pelargon (TV seriál)
1977 O taxitzis (TV seriál)
1975 To taxidi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky