foto

James Hawes

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Challenger (TV film)
2011 Podezření pana Whichera: Vražda v domě na Road Hill (TV film)
2010 Pulse (TV film)
2009 Enid (TV film)
2008 39 stupňů (TV film)
2007 Fanny Hillová (TV film)
Miss Marie Lloyd (TV film)
2006 Chatterley Affair, The (TV film)
2005 Pán času: Vánoční invaze (TV film)
2004 A Line in the Sand (TV film)

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
Nejdřív se změnilo počasí (E01)
2019 Černé zrcadlo (TV seriál)
Smithereens (S05E02)
2018 Psychiatr (TV seriál)
Hildebrandt's Starling (S01E05)
These Bloody Thoughts (S01E04)
2017 Génius (TV seriál)
Kapitola sedmá (S01E07)
Kapitola šestá (S01E06)
The Mist (TV seriál)
The Devil You Know (E06)
2016 Blízký neznámý (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Nenávist národa (S03E06)
2015 Penny Dreadful (TV seriál)
Okázalé hrůzy (S02E06)
Verbis Diablo (S02E02)
Čerstvé peklo (S02E01)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Grand Guignol (S01E08)
Na prahu pekla (S01E07)
2013 Textilka (TV seriál)
2011 Mad Dogs (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Zúčtování - 2.část (S01E02)
Zúčtování - 1. část (S01E01)
2008 Merlin (TV seriál)
Známky problémů (S01E03)
Valiant (S01E02)
Dračí volání (S01E01)
2006 Pán času (TV seriál)
Setkání spolužáků (S02E03)
Nová Země (S02E01)
2005 Pán času (TV seriál)
Doktor tančí (S01E10)
Prázdné dítě (S01E09)
2004 Moře duší (TV seriál)
2000 Without Motive (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 The Mrs Bradley Mysteries (TV seriál)
1996 Staying Alive (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2003 Lawrence z Arábie (TV film)
2002 Faraonův posvátný poklad (TV film)
2001 Empires: Egypt's Golden Empire (TV seriál)