foto

Wanda 'Beau' Peterson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Limelight (TV film) - set dekoratér
2008 Dívčí parta - set dekoratér
2007 A Plumm Summer - set dekoratér
Společné Vánoce - set dekoratér
1998 Halloween: H20 - set dekoratér
Zapadákov - set dekoratér
1996 Sweet Temptation (TV film) - set dekoratér
1995 Dopis vrahovi (TV film) - set dekoratér
1994 Je bezva bejt čuně - set dekoratér
Ocelová aréna - set dekoratér
1993 Archa neviňátek - set dekoratér
1992 Prsten smrti - set dekoratér
Smrtelný sport - set dekoratér
1991 Kickboxer 2 - Cesta zpátky - set dekoratér
1989 Chopper Chicks in Zombietown - set dekoratér
1987 Hunk - set dekoratér
Pretty Smart
1986 Nářez - set dekoratér

TV seriály

2020 S.W.A.T. (TV seriál) - set dekoratér
Vice (S03E19) - set dekoratér
Gunpowder Treason (S03E16) - set dekoratér
Ekitai Rashku (S03E13) - set dekoratér
další epizody (4)
2019 S.W.A.T. (TV seriál) - set dekoratér
Sea Legs (S03E09) - set dekoratér
Ve špatné víře (S03E02) - set dekoratér
Oheň na obloze (S03E01) - set dekoratér
další epizody (12)
2018 S.W.A.T. (TV seriál) - set dekoratér
1000 joulů (S02E10) - set dekoratér
Den volna (S02E09) - set dekoratér
Svět podle Tiffany (S02E08) - set dekoratér
další epizody (13)
2017 S.W.A.T. (TV seriál) - set dekoratér
Zázrak (S01E08) - set dekoratér
Smrt s ručeným omezeným (S01E07) - set dekoratér
Na plný plyn (S01E06) - set dekoratér
další epizody (7)
2016 Colony (TV seriál) - set dekoratér
98 Seconds (S01E03) - set dekoratér
A Brave New World (S01E02) - set dekoratér
Křižovatka smrti (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
Notorious (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
2015 Prozíravost (TV seriál) - set dekoratér
Run (S03E15) - set dekoratér
Romeo (S03E14) - set dekoratér
Mirror (S03E13) - set dekoratér
další epizody (5)
2014 Prozíravost (TV seriál) - set dekoratér
Dirty (S03E10) - set dekoratér
Silence (S03E09) - set dekoratér
Prologue (S03E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2013 Doteky osudu (TV seriál) - set dekoratér
Leviatan (S02E13) - set dekoratér
Bojuj nebo uteč (S02E12) - set dekoratér
Obvinění (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Prozíravost (TV seriál) - set dekoratér
Bojovník (S02E10) - set dekoratér
Zranění (S02E09) - set dekoratér
Azyl (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
The Mindy Project (TV seriál) - set dekoratér
Wedding Crushers (S02E10) - set dekoratér
Mindy Lahiri is a Racist (S02E09) - set dekoratér
You've Got Sext (S02E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2012 Doteky osudu (TV seriál) - set dekoratér
Cesta, kterou ses nedal (S01E13) - set dekoratér
Prstenec 2 (S01E12) - set dekoratér
Prstenec 1 (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Prozíravost (TV seriál) - set dekoratér
Světlo (S01E10) - set dekoratér
Stín (S01E09) - set dekoratér
Roztoužený (S01E06) - set dekoratér
další epizody (6)
2011 Mstitel Cape (TV seriál) - set dekoratér
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (E01) - set dekoratér
Transplantační jednotka (TV seriál) - set dekoratér
Status 1A (E13) - set dekoratér
Case Histories (E12) - set dekoratér
Every Breath You Take (E11) - set dekoratér
další epizody (4)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál) - set dekoratér
The Kindness of Strangers (E08) - set dekoratér
The Luckiest Man (E07) - set dekoratér
Ryan's First Day (E02) - set dekoratér
další epizody (4)
2008 Las Vegas: Kasino (TV seriál) - set dekoratér
Tři svatby a jeden pohřeb, část druhá (S05E19) - set dekoratér
Tři svatby a jeden pohřeb, část první (S05E18) - set dekoratér
Sázky a dostihy (S05E17) - set dekoratér
další epizody (5)
2007 Big Shots (TV seriál) - set dekoratér
Na doživotí (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
2006 Windfall (TV seriál) - set dekoratér
Sběratelé kostí (TV seriál) - set dekoratér
Jidáš na kříži (S02E11) - set dekoratér
Bezhlavá čarodějnice v lese (S02E10) - set dekoratér
Vetřelci v kosmické lodi (S02E09) - set dekoratér
další epizody (18)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál) - set dekoratér
Muž v protiatomovém krytu (S01E09) - set dekoratér
Dívka v lednici (S01E08) - set dekoratér
Muž v cele smrti (S01E07) - set dekoratér
další epizody (8)
Zjevení (TV seriál) - set dekoratér
2002 American Dreams (TV seriál) - set dekoratér
That Was Then (TV seriál) - set dekoratér
1999 Roswell (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
Undressed (TV seriál) - set dekoratér
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál) - set dekoratér
Promised Land (S02E11) - set dekoratér
Hit Parade (S02E10) - set dekoratér
Leo's Big Score (S02E09) - set dekoratér
další epizody (5)
1991 Salute Your Shorts (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky