foto

Vasos Andronidis

  • nar. 1930
    Cairo, Egypt
  • zem. 22.8.2008
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Mikra preloudia
1993 I Ariadni menei sti Lero
Lefteris Dimakopoulos
1989 Dexiotera tis dexias
1981 Psahnontas gia tin Pinelopi
1980 Eleytherios Venizelos: 1910-1927
O anthropos me to garyfallo
Thanasi, sfixe ki allo to zonari
1979 O falakros mathitis
1978 1922
1977 Hilia hronia prin - Vyzantio: I giorti ton Kalendon (TV film)
1973 Zitima zois kai thanatou
1972 Anazitisis...
Horis syneidisi
Me fovon kai pathos
Symmoria eraston
Thanasi, pare t' oplo sou
1971 Adelfia mou, alites, poulia
Enas yperohos anthropos
Ziteitai epeigontos gabros
1970 Esena mono agapo
O Stavros einai poniros!
O megalos enohos
Se iketevo, agapi mou
1969 Enas andras me syneidisi
Gia tin timi kai gia ton erota
I leoforos tis prodosias
O mikros drapetis
O prosfygas
Otan i polis pethaini
1968 I leoforos tou misous
Zise gia tin agapi mas
1967 Adiki katara
Afti i gi einai diki mas
Cry in the Wind
Ekeinos ki ekeini
Kontserto gia polyvola
O poulimenos anthropos
Oi voskoi
Pyretos stin asfalto
1966 I 7i imera tis dimiourgias
Katigoro tous anthropous
Mia gynaika katigoreitai
Miranda, agapi mou
Tzeni Tzeni
1965 I foni mias athoas
To Homa vaftike kokkino
1964 O aniforos
1963 Anisyha neiata
1962 I kyria tou kyriou
1961 Katiforos
O thanatos tha xanarthi
Předměstí snů
To spiti tis idonis
1960 Eimai athoos
I avgi tou thriamvou
1958 Haroumenoi alites
1957 Tis tyhis ta grammena
1955 Katadikasmeni ki ap' to paidi tis

TV seriály

1993 Erotika tis Edem (TV seriál)
1992 I symfonia tis siopis (TV seriál)
Poleitai agapi (TV seriál)
1988 Gia mia kainourgia zoi (TV seriál)
1987 I Maniatissa (TV seriál)
1986 I vendeta (TV seriál)
To dilimma (TV seriál)
1985 Mikres angelies (TV seriál)
1983 I kyria Doremi (TV seriál)
I lampsi ton astron (TV seriál)
1982 Oi apomahoi (TV seriál)
1981 Oi akrovates (TV seriál)
1980 Argo (TV seriál)
Nyhta (TV seriál)
1979 Ekati (TV seriál)
1978 Egnatia (TV seriál)
1973 I teleftaia anoixi (TV seriál)
1972 Kekleismenon ton thyron (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky