foto

Stathis Psaltis

  • nar. 27.2.1951
    Velo, Korinthia, Řecko
  • zem. 21.4.2017 (66 let)
    Athens, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kazantzakis
2011 Pou pas re Giorgaki me tetoio kairo? (TV film)
2008 Oi prasines, oi kokkines, oi thalassies oi tsouhtres (TV film)
2002 Armege Evro kai Koureve Syntaxeis (TV film)
2000 I Salome filouse Yperoha (TV film)
Simitithikame (TV film)
1999 Ellines eiste Kai faineste
Eyro omeleta kai erhetai
SimiTitanikos (TV film)
1996 Theodora i agia ton ftoxon
1994 Apo to wx sto pasok
1990 Erotiaris apo kounia
O... erastis!!!
1989 Apagogi sta tyfla
O protaris batsos kai i troteza
Trelladiko polyteleias
1988 Enas alla... leon
Kai deilos kai tolmiros
Kai petaei... kai pidaei
O megalos paramythas
Xenodoheio Kastri
1987 Oi kyverniseis peftoune, alla... o Psaltis menei
Pantahou paron
Tis Kakomoiras
1986 Kleftroni kai gentleman
O kavalaris ton F.M. Stereo
1985 O taxitzis mas
Psilos, lignos kai pseftaros
Rakos... No. 14, kai o protos bounakias
1984 Ela na... gymnothoume, darling
Mantepse ti kano... ta vradya
Trellos eimai oti thelo kano!..
1983 Kamikazi, agapi mou
Pesta... vromostome!
1982 Kai o protos matakias
Ta sainia
Vasika... kalispera sas
1981 Eisai stin EOK, pathe gia tin EOK
O Kotsos exo apo to N.A.T.O.
Pame gia... kafe?!
Ta kamakia
Trohonomos... Varvara
1980 Gefsi apo... Ellada!
O kotsos stin E.O.K.
O parthenokynigos
O podogyros
1979 Oi fantarines
Ta paidia tis piatsas
1977 I apagogi tis Smaragdas (TV film)
1972 Diamantia sto gymno sou soma

TV seriály

2006 An m' agapas (TV seriál)
2005 Me spasmena ta frena (TV seriál)
2004 Al tsantiri niouz (TV seriál)
1994 Kalimera zoi (TV seriál)
1991 Mini market oneiron (TV seriál)
1987 My Family and Other Animals (TV seriál)
1980 Ta paliopaida t' atithasa (TV seriál)
1979 O symvolaiografos (TV seriál)
1978 I tyhi tis Maroulas (TV seriál)
Yungermann (TV seriál)
1977 Efthymes istories (TV seriál)
O taxitzis (TV seriál)
1973 Oi emporoi ton ethnon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky