foto

Bengt Bauler

  • nar. 16.7.1958 (62 let)
    Hässleholm, Skåne län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Flamingo
1990 F - E - D - A (TV film)
1981 Pappa och himlen (TV film)

TV seriály

2018 Restaurant (TV seriál)
Těžké rozhodnutí (S02E07)
2003 Talismanen (TV seriál)
1993 Polisen och domarmordet (TV seriál)
1984 Träpatronerna (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1996 Vänner och fiender (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky