foto

Bodil Jørgensen

  • nar. 3.3.1961 (58 let)
    Vejle, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 De forbandede år
Kollision
2018 Rošťák Vitello
2017 Aldrig mere i morgen
2016 Rodiče
Zachraň Santu!
2015 Albert
O kuřatech a lidech
V Polynésii jsou lidojedi
2014 All Inclusive
Druhá šance
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage
Serena
2013 Otto er et næsehorn
2012 Svatba mezi citróny
Tarzan bábovka
Tento život
2011 Barbar Ronal
2010 Karla a Jonas
Lepší svět
Milí lidé
2009 Spi, děťátko, spi
Veteráni
Winnie og Karina - The Movie
2008 Frode og alle de andre rødder
Rozbouřené vody
Ukrutně šťastni
2007 Doma je doma
Mladá léta Erika Nietzscheho
Til døden os skiller
2006 Der var engang en dreng
Partus
2005 Obviněný
Outsider
2004 Silkevejen
2003 Pagten
Řezníci
2001 At klappe med een hånd
Pošli více cukroví
2000 Den vægelsindede (TV film)
Fruen på Hamre
Juliane
1999 Klinkevals
1998 Idioti
1997 Nonnebørn
Sunes familie
1995 Kun en pige
1992 Planetens spejle
Ruské Pizza Blues

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (5)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (7)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Fodspor fra havet (S03E07)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
další epizody (6)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
2011 Lykke (TV seriál)
Naprostá nejistota (TV seriál)
2009 Lærkevej (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
2007 Krøniken (TV seriál)
Del 22, 3. Oktober 1972 (S04E02)
2006 Krøniken (TV seriál)
Del 20, 1969 (S03E05)
2005 Jul i Valhal (TV seriál)
Krøniken (TV seriál)
Del 13, 1959 (S02E03)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 6, 1952 (S01E06)
Del 3, 1950 (S01E03)
Del 1, København 1949 (S01E01)
2003 Jesus & Josefine (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)

Dokumentární

1998 De ydmygede

Host

TV pořady

2004 Bodilfesten 2004 (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace