foto

Rihards Lepers

  • nar. 12.9.1985 (35 let)
    Varaklani, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Duel. Puškin - Lermontov
2013 Dügün dernek
2012 Sapnu komanda 1935
2010 Rudolfa mantojums
2009 Malá bankovní loupež
2007 Rigas sargi

TV seriály

2020 Russkij plennik (TV seriál)
2016 Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Kateřina Veliká (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2007 UgunsGrēks (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky