foto

David Arnaiz

  • nar. 11.8.1973 (47 let)
    Seville, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Diamantino
La tribu
2016 Cuerpo de Élite
2013 La mula
2007 Lola, la película
1996 Más allá del jardín

TV seriály

2019 Allí Abajo (TV seriál)
Cuqui Low Cost Wedding (S05E10)
No mires (S05E09)
Rescate en Igueldo (S05E08)
další epizody (10)
2012 Stamos okupa2 (TV seriál)
2011 El hombre de tu vida (TV seriál)
2010 Chicas de oro, Las (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2006 Yo soy Bea (TV seriál)
2005 Mi querido Klikowsky (TV seriál)
2004 Los 80 (TV seriál)
2001 Arrayán (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky