foto

Evženie Nízká

  • nar. 19.12.1988 (28 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lída Baarová
2015 Život je život
2014 V tichu
2011 Hranaři
2006 To horké léto v Marienbadu (TV film)

TV seriály

2017 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S01E10)
2016 Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
2012 Život je ples (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace