foto

Jacklyn O'Donnell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Hell's Bloody Devils
1962 Incident in an Alley
Saintly Sinners
1960 Young Jesse James
1958 Teenage Challenge

TV seriály

1967 The High Chaparral (TV seriál)
1965 The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 Wendy and Me (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
1958 The Ed Wynn Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
The Life of Riley (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky