foto

Shawn Huff

  • nar. 23.9.1966 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chicanery
2015 Vánoční výměna
2011 Závěť
2010 Angel Camouflaged
Vražedná rychlost
2009 Srbské jizvy
2008 Projekt Cat City
2002 Zahni, kde můžeš
2001 My first Mister
2000 Highway 395
1999 Oheň nenávisti (TV film)
1997 Ostrá parta
1994 Rukojmí
Zhasnutá světla

TV seriály

2014 Mixology (TV seriál)
Tom & Maya (E01)
2010 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Probdělá noc (S01E11)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Běsnící kanibal (S07E04)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1994 McKenna (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Smrt mu sluší (S01E11)
Tajemství Lake Success (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Využij dne (S01E30)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)

Dokumentární

2013 Chasing Beauty

Producentská filmografie

Dokumentární

2017 Welcome to the Beyond

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky