foto

Luis Rego

  • nar. 3.5.1943 (74 let)
    Lisabon, Portugalsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nocturama
2013 Attila Marcel
2012 Ouf
Ukamenování svatého Štěpána
2010 Copacabana
2008 Elles et moi (TV film)
Villa Marguerite (TV film)
2007 Místo něho
New délire
2006 Čtyři hvězdičky
2005 Cantor, El
2004 Casa Esquecida, A
San Antonio
2003 Velká potopa
2002 Fleurs de sang
Mille millièmes, fantaisie immobilière
2001 Fifi Martingale
Ganhar a Vida
Objectif bac (TV film)
Qui cherche trouve
Středa, ten šílený den!
2000 Chambre obscure, La
Um Dia na Vida
1999 Nebojím se života
Superlove
1998 Ça n'empêche pas les sentiments
Enfants de Coluche! (TV film)
Il suffirait d'un pont
1997 Années lycée: Petites, Les (TV film)
Monde d'Angelo, Le (TV film)
1996 Le coeur fantôme
1993 Coitado do Jorge
Télé-carton
1992 Cravates léopards, Les (TV film)
Retour des charlots, Le
1991 Můj život je peklo
Secrets professionnels du Dr Apfelglück, Les
1989 Personne ne m'aime (TV film)
1987 Poule et frites
1986 Maine-Océan
Paulette, la pauvre petite milliardaire
Vlk u dveří
1985 Tranches de vie
1984 Aldo et Junior
Pomsta opeřeného hada
Smala, La
1983 Circulez y a rien à voir!
Debout les crabes, la mer monte!
Lettre de la Sierra Morena
Návrat bažantů
Sandy
1981 Les hommes préfèrent les grosses
Roi des cons, Le
Tribunal des flagrants délires, Le (TV film)
1978 Dovolená po francouzsku
1977 Vous n'aurez pas l'Alsace et la Lorraine
1975 Náhradník
1974 Bons baisers d'Astérix (TV film)
Bons baisers de Tarzan (TV film)
Grande Paulette, La
1973 Nevím nic, ale řeknu všechno
1971 Bažanti
1970 Grande java, La
Roztržitý

TV seriály

2005 Tři ženy za letního večera (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1998 H (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
Salut les copains (TV seriál)
1983 Le lavabo (TV seriál)
1982 Merci Bernard (TV seriál)
1964 Top à... (TV seriál)

Dokumentární

2005 Graffiti 60 (TV seriál)
1987 La nuit des Molières (TV seriál)

TV pořady

1980 Jeudi cinéma (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace