foto

Stuart McDonald

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Oddball a tučňáci
2006 Stranded
1996 My Second Car
1994 Baby Bath Massacre (TV film)
1993 Mr. Electric

TV seriály

2019 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I Need to Find My Frenemy (S04E15)
I Have To Get Out (S04E13)
2018 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I'm Not the Person I Used to Be (S04E08)
I'm Making Up for Lost Time (S04E04)
I Want To Be Here (S04E01)
další epizody (4)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Surprise (S01E12)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Getting Over Jeff (S03E07)
I Never Want to See Josh Again (S03E05)
Josh Is a Liar (S03E03)
2016 Wrecked (TV seriál)
The Adventures of Beth and Lamar (S01E08)
The Phantom (S01E06)
The Community Pile (S01E04)
další epizody (4)
Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
Who Needs Josh When You Have a Girl Group? (S02E06)
All Signs Point to Josh ... or Is It Josh's Friend? (S02E03)
Děda se závazky (TV seriál)
The Biter (E15)
2015 Crazy Ex-Girlfriend (TV seriál)
I’m Going on a Date with Josh’s Friend! (S01E04)
Black-ish (TV seriál)
Martin Luther sKiing Day (S01E12)
2014 Jonah z Tongy (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Ballad of Piggy Duckworth (S03E09)
2013 Ja'mie: Potvora ze střední (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Jmenuje se Zach. Zach Stone. (TV seriál)
2012 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Sabado Free-Gante (S03E02)
2011 Spratci (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
Epizoda 10 (E10)
další epizody (12)
2010 Pointless Celebrities (TV seriál)
Tangle (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2009 Tangle (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
2008 Na východ od všeho (TV seriál)
2007 Škola zoufalých srdcí (TV seriál)
2005 Temné příběhy (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
1999 Bondi Banquet (TV seriál)
1998 Změna je život (TV seriál)

TV pořady

1998 Robot Wars (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Mr. Electric

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace