foto

Martin Hasák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Fifi Fatale
2017 39 týždňov, 6 dní
2015 Vojtěch
2014 V tichu
2013 Fongopolis
2012 Kabát
Zlo
2011 Prach a třpyt
2009 Viliam (studentský film)
2008 O ponožkách a lásce (studentský film)
2005 Fat Fatal

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Tvrdá výchova (E07)
Futbalista (E06)
Zmiznutá (E05)
další epizody (7)
2014 Doktori (TV seriál)
Superhrdinovia (TV seriál)
Legenda (E12)
Ina (E11)
Ťaháky (E10)
další epizody (12)
2013 Chlapi neplačú (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
Horúca krv (TV seriál)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Hranice ovládání (E10)
Kráska a zvíře (E09)
Sterilní pravda (E08)
další epizody (10)
Druhý život (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)

Dokumentární

2017 Tresky plesky (TV seriál)
Žiju Dunajem (TV film)
2014 Z Bratislavy do Rudňan a ďalej (TV film)
2013 Prvá (TV seriál)
2011 Hľadá sa tma (studentský film)

TV pořady

2006 112 (TV pořad)

Divadelní záznam

2015 LENI (divadelní záznam)

Režijní filmografie

TV pořady

2012 Taxi (TV pořad)
2010 Kinorama (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Edgar - Ruku na to (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky