foto

David Smith

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Děda je lotr - set dekoratér
Zilionáři - set dekoratér
2015 Exit Strategy (TV film) - set dekoratér
Projekt minulost - set dekoratér
2013 Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna - set dekoratér
Špionáž - set dekoratér
2012 Prci, prci, prcičky: Školní sraz - set dekoratér
2011 Bláznivá, zatracená láska - set dekoratér
Noc je ještě mladá - set dekoratér
2010 Fotři jsou lotři - set dekoratér
2009 Tak si představ - set dekoratér
Upírův pomocník - set dekoratér
2007 Údajná vražda (TV film) - set dekoratér
2006 Hledáme Ydol - set dekoratér
Poslední prázdniny - set dekoratér
Prázdniny - set dekoratér
2005 Jeden navíc - set dekoratér
Životní zápas - set dekoratér
2004 V dobré společnosti - set dekoratér
2002 Temný stín nad L.A. - set dekoratér
2000 Píseň svobody (TV film) - set dekoratér
1999 Svatba mého nejlepšího kámoše - set dekoratér
1997 Město naděje (TV film) - set dekoratér
1992 Dům tajemství a lží (TV film) - set dekoratér
1991 Cena za krásu (TV film) - set dekoratér
N.Y.P.D. Mounted (TV film) - set dekoratér
1985 Key Exchange - set dekoratér

TV seriály

2019 Dobré místo (TV seriál) - set dekoratér
Pomoc, to jsou ti druzí (S04E07) - set dekoratér
Tajemství Chipa Drivera (S04E06) - set dekoratér
Zaměstnanec Bearimy (S04E05) - set dekoratér
další epizody (7)
Viceprezident(ka) (TV seriál) - set dekoratér
Veep (S07E07) - set dekoratér
2010 Famílie (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
2007 Army Wives (TV seriál) - set dekoratér
A Tribe Is Born (S01E01) - set dekoratér
2003 Dragnet (TV seriál) - set dekoratér
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál) - set dekoratér
The Beginning (S01E22) - set dekoratér
The Chinese Wall (S01E21) - set dekoratér
Shelter (S01E20) - set dekoratér
další epizody (11)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál) - set dekoratér
Home (S01E11) - set dekoratér
Loyalties (S01E10) - set dekoratér
The Funnies (S01E09) - set dekoratér
další epizody (10)
2000 Gideon's Crossing (TV seriál) - set dekoratér
1999 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Safe Home (S06E22) - set dekoratér
Voir Dire This (S06E21) - set dekoratér
I'll Draw You a Mapp (S06E20) - set dekoratér
další epizody (14)
1998 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Raging Bulls (S06E08) - set dekoratér
Czech Bouncer (S06E07) - set dekoratér
Danny Boy (S06E06) - set dekoratér
další epizody (20)
1997 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Remembrance of Humps Past (S05E10) - set dekoratér
Lost Israel: Part 2 (S05E09) - set dekoratér
Lost Israel: Part 1 (S05E08) - set dekoratér
další epizody (23)
1996 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Caulksmanship (S04E09) - set dekoratér
Unembraceable You (S04E08) - set dekoratér
Ted and Carey's Bogus Adventure (S04E07) - set dekoratér
další epizody (23)
1995 Policie New York (TV seriál) - set dekoratér
Cold Heaters (S03E08) - set dekoratér
Aging Bull (S03E07) - set dekoratér
Curt Russell (S03E06) - set dekoratér
další epizody (13)
1994 Burkeho zákon (TV seriál) - set dekoratér
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál) - set dekoratér
1979 CBS Library (TV seriál) - set dekoratér
1956 As the World Turns (TV seriál) - set dekoratér
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky