foto

Thomas Petersen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1996 Color Me Perfect (TV film)
1995 Černý škorpion (TV film)

TV seriály

2013 The Haves and the Have Nots (TV seriál)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Last Hurrah (S07E20)
2003 Divoká karta (TV seriál)
The Learning Curve (S01E02)
Pilot (S01E01)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
Zóna seskoku (S05E20)
Kauza rotmistr (S05E17)
další epizody (4)
1999 JAG (TV seriál)
Mimořádná událost (S05E10)
Plukovníkova žena (S05E08)
Svědectví (S05E05)
další epizody (8)
1998 JAG (TV seriál)
Rolničky (S04E11)
Pan Rabb jede do Washingtonu (S04E08)
Martin-Bakerův klub (S04E05)
další epizody (8)
1997 JAG (TV seriál)
Ženský instinkt (S03E11)
Za statečnost (S03E08)
Zmizení (S03E06)
další epizody (10)
1996 To je vražda, napsala (TV seriál)
Dvojí hra pod Jižním křížem (S12E20)
Něco shnilého ve Flasppieville (S12E17)
Překotná vražda (S12E14)
1995 To je vražda, napsala (TV seriál)
Neochotný svědek (S12E11)
Filmování v Římě (S12E08)
Tajemství Gila Junction (S12E03)
1994 Hotel Malibu (TV seriál)
1993 Second Chances (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky