foto

Mingna Yang

  • nar. 27.8.1976 (43 let)
    Shanghai, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Shan guang shao nu

TV seriály

2020 Forget You Remember Love (TV seriál)
Three Lives, Three Worlds, the Pillow Book (TV seriál)
Youth Unprescribed (TV seriál)
2019 Listening Snow Tower (TV seriál)
Prodigy Healer (TV seriál)
2018 Siege in Fog (TV seriál)
The Taoism Grandmaster (TV seriál)
Untouchable Lovers (TV seriál)
2017 The Glory of Tang Dynasty (TV seriál)
2016 Ji mo kong ting chun yu wan (TV seriál)
The Legend of Flying Daggers (TV seriál)
2013 Swordsman (TV seriál)
2005 Chinese Paladin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky