foto

Igor Čillík

  • nar. 4.11.1941
    Trenčín, Slovenský stát
  • zem. 16.1.2010 (68 let)
    Bratislava, Slovensko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Brüder III - Auf dem Jakobsweg (TV film)
2002 Výlet
2001 Zlatý chléb (TV film)
2000 Posledná večera (studentský film)
1999 Zbohom, Judáš (TV film)
1997 Madame Pompadour (TV film)
Nejasná zpráva o konci světa
Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1996 Suzanne
1995 Za vrchom vrch (TV film)
1994 Princezná v ježovej koži (TV film)
1993 Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
Ruský román
Tisíci džbán (TV film)
Tri stromy (TV film)
1992 Kráľ lesa (TV film)
Manželstvo na cimpr - campr (TV film)
Mačka domáca (TV film)
Najdúch (TV film)
Slečna z Maxima (TV film)
1990 Konečná dolina (TV film)
V rannej hmle
1989 Blšiak (TV film)
Kamene (TV film)
Nežiadúci (TV film)
Reverend (TV film)
1988 Ako si Grétička trochu zdriemla (TV film)
Exemplárny prípad (TV film)
Na také prípady sa nezabúda (TV film)
Synovec strýkom (TV film)
1987 Koník z ebenu (TV film)
Počítač (TV film)
Tristotridsaťtri strieborných prepelíc (TV film)
1986 Cena odvahy
Keby to naši vedeli (TV film)
Kohút nezaspieva
Miklós Akli
Riaditeľ (TV film)
Rozlúčka s Máriou (TV film)
Študent (TV film)
1985 Bankinghouse Khuwich and comp. (TV film)
Deti (TV film)
Kráľovná noci v kamennom mori (TV film)
Kúsok mäsa (TV film)
1984 Cesta životom (TV film)
Keď jubilant plače (TV film)
Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
Stalo sa v našom mestečku (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
1983 Drotár (TV film)
Jožko Púčik a jeho kariéra (TV film)
Medik (TV film)
Spevák (TV film)
Tisícročná včela
1982 O smelom krajčírikovi (TV film)
Právo na omyl (TV film)
Thibaultovci (TV film)
Tušenie
Veľké preteky (TV film)
1981 Mojmír II. (TV film)
Nebráňme vtákom lietať (TV film)
Pomocník
Úspech (TV film)
Člny proti prúdu
Štrnásť výstrelov (TV film)
1980 Aký požičaj, taký vráť (TV film)
Hrdina na titulnú stranu (TV film)
Muž, ktorý miloval symfóniu čísel (TV film)
Najatý klaun (TV film)
Sobota, nedeľa, pondelok (TV film)
1979 Kraj sveta Istanbul (TV film)
Olejkár (TV film)
Pochábeľ (TV film)
Rosnička
Smrť chodí po horách (TV film)
Vojvodkyňa z Amalfi (TV film)
Ťaví zadok (TV film)
1978 Inkognito (TV film)
Príbeľská vzbura Janka Kráľa (TV film)
Sesternica Beta (TV film)
Smoliari
1977 Ako sa Vinco zaťal (TV film)
Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali (TV film)
Dravý prúd (TV film)
Kamaráti muzikanti (TV film)
Penelopa
Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru (TV film)
Tlstibáb (TV film)
1976 Balada o uznaní (TV film)
Cesta domov (TV film)
Demižón (TV film)
Desať percent nádeje
Do posledného dychu
Koncert pre pozostalých
Oceliari (TV film)
Odviata ako dym (TV film)
Posledný pohárik (TV film)
1975 Zrnko prachu (TV film)
Čokoládový hrdina (TV film)
1974 Mont Oriol (TV film)
Netrpezlivosť srdca (TV film)
Operácia Raketa (TV film)
Vodník a Zuzana (TV film)
Únava materiálu (TV film)
Šuster, drž sa kopyta! (TV film)
1973 Ako ostrihať manžela (TV film)
Hviezdy na zemi (TV film)
Prípad Gabriela (TV film)
Statky zmätky (TV film)
Timon Aténsky (TV film)
Víťazný pád (TV film)
1972 Adam Šangala (TV film)
Pohľadnica z mosta (TV film)
Večne mladá história (TV film)
Zlaté rukavice (TV film)
1971 Krompašská vzbura (TV film)
Siedmi z radnice (TV film)
1970 87. revír (TV film)
Naši pred bránami
Vrah je medzi nami (TV film)
1969 Bašta (TV film)
Génius
Morská záhada (TV film)
Žena z antisveta (TV film)
1968 Balada o sedmi oběšených (TV film)
Matka (TV film)
Čakajte Ceinok (TV film)
1967 Anna Christie (TV film)
Dvorné dámy (TV film)
Sťopa (TV film)
Villon, spor o básnika (TV film)
1966 Canarisova krvavá hviezda (TV film)
Dcéra troch otcov (TV film)
Majster kat
Montserrat (TV film)
Vianočné oblátky (TV film)
Česť (TV film)
1965 Kubo (TV film)
Nylonový mesiac
Šerif za mrežami
1963 Výhybka
1962 Havrania cesta
Kolegovia (TV film)
Mladé letá (TV film)
1961 Vždy možno začať

TV seriály

2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Čistka (E06)
1995 Dnes večer hrám ja (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1989 Roky prelomu (TV seriál)
1983 Tisícročná včela (TV seriál)
Děti dětí (E04)
Syn (E03)
Otec (E02)
další epizody (4)
V službách zákona (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)
1978 Ve znamení Merkura (TV seriál)
Stopa stříbrných draků (E04)
1977 Jedenáste prikázanie (TV seriál)
Rachotilkovia (TV seriál)
1975 Nepokojná láska (TV seriál)
Vivat Beňovský (TV seriál)
Az árnyék (E02)
Lentulay Anna (E01)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)
V tieni vlkov (TV seriál)
1970 A. C. Dupin zasahuje (TV seriál)
Ukradnutý list (E02)

Divadelní záznam

1997 Prechádzky operetou - Madame Pompadour (divadelní záznam)
1984 Aj múdry schybí (divadelní záznam)
1983 Muž, čo sa podobá levovi (divadelní záznam)
1980 Macbeth (divadelní záznam)
1969 Kaviár alebo šošovica (divadelní záznam)
1968 O Slnečníkovi, Mesačníkovi, Veterníkovi (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky