foto

Pik-Kwan Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Fei long guo jiang
2019 Jie wen 4: Wan ťie pchien
2018 Detective Dee: Čtyři nebeští králové
Si jou ťi nu er kuo
2017 Journey to the West: Demon Chapter
Rázová vlna
Wu kong chuan
2015 Ip Man 3
2014 Gam Gai SSS
Liu fu xi shi
Si jou ťi č' ta nao tchien kung
2013 Bai xing jiu dian
Xi you jiang mo pian
Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon
2011 San kei hap lui
Čaroděj a bílý had
2010 Detektiv Dee a záhada smrtícího ohně
Future X-Cops
Ip Man 2
The Jade and the Pearl
2009 Jin qian di guo
2008 Ip Man
Xing gong zuo zhe 2: Wo bu mai shen wo mai zi gong
You zhi jiang shi an lian ni
Únos
2007 Operace Flash Point
Válečníci
Ye·liang quan
2006 Strážci Dračí brány
Ye man mi ji
2005 Mei li jiu ba
Mýtus
Shou shen
Xiong nan gua nu
2004 A ma you nan
Jian xi hei mei gui
Liu zhuang shi
The Huadu Chronicles: Blade of the Rose
Xing gan dou shi
Zhong an chi ma Gun
2003 Jue zhong hao nan ren
Lao shu ai shang mao
Wo de po po Huang Fei Hong
You ren fan zui
Zhou le yuan
2002 Ban gong shi you gui
Beauty and the Breast
Conman 2002
Devil Face, Angel Heart
The Wesley's Mysterious File
Volavka
Vyvolené
2001 Ai jun ru meng
Bu si qing mi
Jing nu cha guan
Jue se shen tou
Legenda o Zu
Pěst pomsty
Wo de ye man tong xue
2000 Bad boy te gong
Don't Look Back... Or You'll Be Sorry!!
Duel
Horoscope II: The Woman from Hell
Jiu long huang hou
Resort Massacre
Sexy and Dangerous II
Yi jian zhong qing
1999 Du xia da zhan La Si Wei Jia Si
Jung wa ying hong
Lie huo zhan che 2 ji su chuan shui
Long zai bian yuan
Qian wang zhi wang 2000
Raped by an Angel 4: The Rapist's Union
1998 Feng yun xiong ba tian xia
Mei tian ai nin 8 xiao shi
Pau mui
Xin lian ai shi ji
Ye ban wu ren shi yu shi
Yu duo la yu ying xiong
Yuk po tuen III goon yan ngoh yiu
1997 97 Gu huo zi: Zhan wu bu sheng
Ai qing amoeba
Jing zhuang nan xiong nan di
1996 666 Mo Gwai Fuk Wut
Bai fen bai yan 'Feel'
Bao Jie: Qing Qing
Gu huo zai 2: Meng long guo jiang
Gu huo zai 3: Zhi shou zhe tian
Gu huo zai: Ren zai jiang hu
Policejní elita
Ren xi gui da
Yu pu tuan II: Yu nu xin jing
1995 Du sheng 2: Jie tou du sheng
Mi hun dang
Miao jie gu shi
Zheng gu wang
1994 Du shen 2
Huo yun chuan qi
Xin ying xiong ben se
Zhu guang bao qi
1993 Qi yue shie si
1992 Xi lao shi jiang ye
Yu ya gong wu
1991 Cai shu zhi huang sao qian jun

Scénografická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky