foto

James L. Novack

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 She Spies (TV seriál)
1998 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Beast of the Dark (S02E17)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
Síla peněz (S06E15)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Village Vanishes (S01E12)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Tma za dveřmi (S12E15)
1995 Stick with Me, Kid (TV seriál)
1994 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Bounty Hunters' Convention (E16)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Práh strachu (S09E16)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Probe (TV seriál)
Tucet špinavců (TV seriál)
V žáru noci (TV seriál)
1986 Magnum (TV seriál)
I obraz mluví (S07E03)
1984 Airwolf (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky