foto

Bruce Mailing

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2010 Moje chůva upírka (TV film) - set dekoratér
2007 Deník zabijáka - set dekoratér
2006 Hluboko pod kůží - set dekoratér
2002 Keep the Faith, Baby (TV film) - set dekoratér
2001 Bleacher Bums (TV film) - set dekoratér
1996 Hlavolam (TV film) - set dekoratér
1995 Vražedný příslib (TV film) - set dekoratér
1994 David's Mother (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2018 The Detail (TV seriál) - set dekoratér
Off the Path (E10) - set dekoratér
It Takes a Village (E09) - set dekoratér
A Junkie's Broken Promise (E08) - set dekoratér
další epizody (10)
Mary Kills People (TV seriál) - set dekoratér
Fatal Flaw (S02E06) - set dekoratér
Come to Jesus (S02E05) - set dekoratér
Ride or Die (S02E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2017 Saving Hope (TV seriál) - set dekoratér
Hope Never Dies (S05E18) - set dekoratér
First and Last (S05E17) - set dekoratér
La Famiglia (S05E16) - set dekoratér
další epizody (18)
2016 Saving Hope (TV seriál) - set dekoratér
Let Me Go (S04E18) - set dekoratér
Anybody Seen My Baby (S04E17) - set dekoratér
Torn and Frayed (S04E16) - set dekoratér
další epizody (7)
2015 Saving Hope (TV seriál) - set dekoratér
Shine a Light (S04E11) - set dekoratér
Emotional Rescue (S04E10) - set dekoratér
Shattered (S04E09) - set dekoratér
další epizody (19)
2014 Saving Hope (TV seriál) - set dekoratér
Days of Heaven (S03E10) - set dekoratér
The Other Side of Midnight (S03E09) - set dekoratér
The Heartbreak Kid (S03E08) - set dekoratér
další epizody (19)
2013 Saving Hope (TV seriál) - set dekoratér
Vamonos (S02E09) - set dekoratér
Defriender (S02E08) - set dekoratér
Bed One (S02E07) - set dekoratér
další epizody (9)
Rookie Blue (TV seriál) - set dekoratér
Když jsou vidět hvězdy (S04E13) - set dekoratér
Návrat domů (S04E02) - set dekoratér
Překvapení (S04E01) - set dekoratér
2012 Saving Hope (TV seriál) - set dekoratér
Pink Clouds (S01E13) - set dekoratér
Ride Hard or Go Home (S01E12) - set dekoratér
The Law of Contagion (S01E11) - set dekoratér
další epizody (13)
Rookie Blue (TV seriál) - set dekoratér
Nikdy víc (S03E13) - set dekoratér
Rukojmí (S03E12) - set dekoratér
Pravidla (S03E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2011 Rookie Blue (TV seriál) - set dekoratér
Boží vůle (S02E13) - set dekoratér
V utajení (S02E12) - set dekoratér
S trochou víry (S02E11) - set dekoratér
další epizody (13)
2009 Hranice (TV seriál) - set dekoratér
Broken (S03E02) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky