foto

Peter Stebbings

  • nar. 28.2.1971 (47 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval herectví na divadelní škole Circle in the Square v New Yorku a poté se vrátil do rodné Kanady, kde hrál ve filmech a televizních seriálech. V roce 2003 režíroval krátkometrážní humornou etudu „Danny and the Fairy G“ a loni podle vlastního scénáře natočil svůj celovečerní debut „Defendor“.

Zdroj: Fresh Film Fest

Herecká filmografie

Filmy

2015 Counting for Thunder
2013 Separation
2011 Pronásledovaná (TV film)
Stay with Me (TV film)
Válka Bohů
2009 Defendor
2008 Never Cry Werewolf
Protiklady se přitahují
V utajení (TV film)
2006 Kardia
Občan Duane
2005 Past (TV film)
2004 Obchodník s končetinami
Pigeon
2003 Na mou čest (TV film)
2002 Blue Boy and Girl in Pink
K-19: Stroj na smrt
2001 Klářin portrét
On Their Knees
2000 Bez alibi
Na nejisté půdě (TV film)
1999 Rudy Blue
1997 Jeď, řekla
1993 Rodina cizích (TV film)
1992 Sexuální obtěžování (TV film)

TV seriály

2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pramen věčného mládí (S10E09)
2015 Batesův motel (TV seriál)
Jáma (S03E08)
Poslední večeře (S03E07)
Norma Louise (S03E06)
další epizody (5)
Rookie Blue (TV seriál)
Test integrity (S06E08)
Dávný případ (S06E04)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
24 hodin do konce světa (S09E05)
2014 Crossbones (TV seriál)
Blackbeard (E09)
Crossbones (E08)
Beggarman (E07)
další epizody (9)
2013 Borgiové (TV seriál)
Krvavé slzy (S03E08)
Sourozenci (S03E03)
Očista (S03E02)
další epizody (4)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zfilmovaná dobrodružství detektiva Wiliama Murdocha (S07E03)
Létající stroj (S06E01)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Kdo pohřbil elektrický kočár? (S05E06)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Teslův efekt (S03E13)
Nahota (S03E12)
Předbudoucí nečas (S03E08)
další epizody (4)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Planets Aligned (S01E09)
2007 Across the River to Motor City (TV seriál)
Rabbit Fall (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Lék (S06E10)
Svornost (S06E09)
2001 Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Utíkej Sidney, utíkej (S02E15)
1999 Hoop Life, The (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Opačné pohlaví (S01E14)
1993 Cobra (TV seriál)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Madison (TV seriál)
1991 Street Justice (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Parachute
2013 Krajina poskvrněných
2009 Defendor

TV seriály

2018 Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Záhadný telefonát (S01E11)
Duchové (S01E09)
2017 The Disappearance (TV seriál)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Noc zúčtování (S03E09)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
Landslide (S01E11)
She Wouldn't Be Gone (S01E10)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Jak zabít přátele a ovlivnit lidi (S02E10)
Orphan Black (TV seriál)
From Instinct to Rational Control (S04E04)
Saving Hope (TV seriál)
Goodbye Girl (S04E13)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přichází déšť (S01E08)
Saving Hope (TV seriál)
Miss You (S04E04)
Rookie Blue (TV seriál)
Násilník (S06E01)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Days of Heaven (S03E10)
Breathless (S02E16)
2009 The Listener (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace