foto

David Rodriguez

  • nar. 18.8.1970 (48 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Last I Heard
2009 Anytown
2006 Dealeři
2005 She Kills He
2004 Other Side, The

TV seriály

2018 Doktoři (TV seriál)
Za každou cenu (S01E06)
The Chi (TV seriál)
The Whistle (S01E07)
Ghosts (S01E03)
Alee (S01E02)
S.W.A.T. (TV seriál)
1000 Joules (S02E10)
Animal Kingdom (TV seriál)
Homecoming (S03E12)
Incoming (S03E08)
In The Red (S03E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
Endings (S06E02)
2017 Animal Kingdom (TV seriál)
Dig (S02E07)
Outsiders (TV seriál)
How We Hunt (S02E04)
Banishment (S02E03)
Queen of the South (TV seriál)
Sólo el Amor de Una Madre (S02E09)
Chicago Med (TV seriál)
Lose Yourself (S02E15)
Chicago P.D. (TV seriál)
Grasping for Salvation (S04E20)
I Remember Her Now (S04E13)
Chicago Fire (TV seriál)
The People We Meet (S05E10)
2016 Mlčeti zlato (TV seriál)
Hurricane Gil (E03)
Queen of the South (TV seriál)
Quinientos Mil (S01E12)
El Engaño Como la Regla (S01E06)
Chicago Med (TV seriál)
Win Loss (S02E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
Kasual with a K (S03E18)
2014 Stalker (TV seriál)
Tell All (E11)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dron (S06E07)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Last I Heard
2006 Dealeři

Producentská filmografie

Filmy

2006 Dealeři

Herecká filmografie

Filmy

2010 Switchback
2006 Dealeři
2005 She Kills He
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace