foto

Alexandra Mazur

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Slunce je také hvězda - set dekoratér
Zlatokopky - set dekoratér
2018 Set It Up - set dekoratér
2017 Rebel v žitě - set dekoratér
2014 Vzpomínky na Manhattan - set dekoratér
2011 Dcera nejlepšího kamaráda - set dekoratér
2005 Ta známá Bettie Page - set dekoratér
1997 Cesta do ráje (TV film) - set dekoratér

TV seriály

2020 Love Life (TV seriál) - set dekoratér
The Person (E10) - set dekoratér
Augie Again (E09) - set dekoratér
Sara Yang (E08) - set dekoratér
další epizody (10)
2017 Kevin si počká (TV seriál) - set dekoratér
Kevin Moves Metal (S02E10) - set dekoratér
Cooking Up a Storm (S02E09) - set dekoratér
Slip 'n' Fall (S02E08) - set dekoratér
další epizody (9)
Quantico (TV seriál) - set dekoratér
MHORDER (S02E19) - set dekoratér
KUMONK (S02E18) - set dekoratér
ODYOKE (S02E17) - set dekoratér
další epizody (5)
2016 Případy pro Lauru (TV seriál) - set dekoratér
The Mystery of the End of Watch (S02E16) - set dekoratér
The Mystery of the Unknown Caller (S02E15) - set dekoratér
The Mystery of the Political Operation (S02E14) - set dekoratér
další epizody (5)
2015 Forever (TV seriál) - set dekoratér
The Last Death of Henry Morgan (E22) - set dekoratér
The Night in Question (E21) - set dekoratér
Best Foot Forward (E20) - set dekoratér
další epizody (11)
Případy pro Lauru (TV seriál) - set dekoratér
The Mystery of the Dead Heat (S02E06) - set dekoratér
The Mystery of the Watery Grave (S02E05) - set dekoratér
The Mystery of the Convict Mentor (S02E04) - set dekoratér
další epizody (6)
2014 Forever (TV seriál) - set dekoratér
Skinny Dipper (E11) - set dekoratér
The Man in the Killer Suit (E10) - set dekoratér
6 A.M. (E09) - set dekoratér
další epizody (10)
Mozart in the Jungle (TV seriál) - set dekoratér
Pilot (S01E01) - set dekoratér
2013 Spravedlnost v krvi (TV seriál) - set dekoratér
This Way Out (S03E23) - set dekoratér
The Bitter End (S03E22) - set dekoratér
Devil's Breath (S03E21) - set dekoratér
další epizody (14)
2012 Spravedlnost v krvi (TV seriál) - set dekoratér
Secrets and Lies (S03E09) - set dekoratér
Higher Education (S03E08) - set dekoratér
Nightmares (S03E07) - set dekoratér
další epizody (22)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál) - set dekoratér
Moonlighting (S02E09) - set dekoratér
Thanksgiving (S02E08) - set dekoratér
Lonely Hearts Club (S02E07) - set dekoratér
další epizody (21)
2010 Jak dobýt Ameriku (TV seriál) - set dekoratér
Naděje neumírá (S01E08) - set dekoratér
Krůček od úspěchu (S01E07) - set dekoratér
Tři sta triček (S01E06) - set dekoratér
další epizody (7)
Spravedlnost v krvi (TV seriál) - set dekoratér
After Hours (S01E10) - set dekoratér
Re-Do (S01E09) - set dekoratér
Chinatown (S01E08) - set dekoratér
další epizody (9)
2009 Polda z Marsu (TV seriál) - set dekoratér
Život je rock (E17) - set dekoratér
Každý ví, že je to Windy (E16) - set dekoratér
Všichni ti mladí frajeři (E15) - set dekoratér
další epizody (10)
2008 Polda z Marsu (TV seriál) - set dekoratér
Muž, který prodal svět (E07) - set dekoratér
Úterý je mrtvé (E06) - set dekoratér
Co se dá dělat v New Yorku, když si myslíte, že jste mrtví (E05) - set dekoratér
další epizody (7)
Zákon podle Canterburyové (TV seriál) - set dekoratér

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky