foto

Martin Hronský

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Žena z minulosti (studentský film)
2009 x=x+1
1994 Heloisa (TV film)
1993 Slepý Geronimo a jeho brat (TV film)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Mŕtvy muž v poli (E03)
Malá banková lúpež (E02)
Panenka Mária (E01)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2012 Dr. Dokonalý (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Dokumentární

2015 True Štúr

Divadelní záznam

2019 Tiso (divadelní záznam)
2016 Dáma bez kamélie (divadelní záznam)
2014 Kukura (divadelní záznam)
1996 Dzeň derešovi (divadelní záznam)
Dzeň kolačovi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky