foto

Lenka Košická

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 V tesnej blízkosti (studentský film)
1982 Johanka (TV film)

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
Čo si kto navarí (E04)
2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
2015 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (12)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
2010 Aféry (TV seriál)
Hemoroidy (S01E05)
2009 Nikdy neříkej nikdy (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Nebezpečné vzťahy (S01E10)
Panelák (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Bez servítky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace