foto

Michal Nemtuda

  • nar. 30.4.1987 (32 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Mladý a talentovaný Michal Nemtuda je známy hlavne zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade (2007), kde si zahral vnuka herečky Sone Valentovej a hneď sa z neho stala výrazná postava tohto divácky úspešného seriálu.

Do seriálu sa dostal vďaka jednému študentskému filmu, ktorý natočil. Produkcia ho videla a pozvala na konkurz, ktorý následne vyhral. V roku 2009 hral v Bratislavafilme, režisérskom počine z dielne Jakuba Kronera. S Jakubom Kronerom spolupracoval aj na ďaľšom filme s názvom Lóve (2011), kde hrá Michal hlavnú postavu.

Adriana "deathmoon" Sage

Herecká filmografie

Filmy

2011 Love
2009 Bratislavafilm

TV seriály

2017 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Hviezdy a hovienka (E10)
2015 Svět podle Evelyn (TV seriál)
Skončila som s mužmi (E01)
2013 Klan (TV seriál)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)

Hudební videoklipy

2013 Ektor: All In (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Tatry, nový príbeh

Hudební videoklipy

2019 Kali - Ja sa na tom bavím (hudební videoklip)
2018 Strapo feat. Nerieš - Sebaklam (hudební videoklip)
Strapo feat. Čis T, Patrik Rivier - Ja poviem (hudební videoklip)
2017 Dame - Bez nich (hudební videoklip)
H16 - Vychilluj (hudební videoklip)
Kali a Peter Pann - Dnes už viem (hudební videoklip)
Kali feat. Separ - Nová hra (hudební videoklip)
ONYX x H16 x DMS - 900 prod. Smart (hudební videoklip)
Separ - Pancier (Intro) (hudební videoklip)
Separ feat. Majk Spirit & Maxo - Vždycky bol (hudební videoklip)
Separ feat. Rytmus & P.A.T. - Gojira (hudební videoklip)
2016 MPP - Nemôžem prestať (hudební videoklip)
Majk Spirit - Šampión (hudební videoklip)
Moja Reč feat. Majk Spirit - Všetko OK (hudební videoklip)
Moloch Vlavo feat. King Ivan - Život naruby (hudební videoklip)
Vladis feat. Majk Spirit, Maxo - Babylon (hudební videoklip)
2015 Cigo - Nové ráno (hudební videoklip)
Cigo - Poznám tieto baby (hudební videoklip)
Majk Spirit feat. Maxo - Zbojník (hudební videoklip)
Otis - Ten život (hudební videoklip)
Otis feat. Pil C - Ja VS celý svet (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2018 Gurmáni ulice (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2019 Kali - Ja sa na tom bavím (hudební videoklip)
2018 Strapo feat. Nerieš - Sebaklam (hudební videoklip)
Strapo feat. Čis T, Patrik Rivier - Ja poviem (hudební videoklip)
2017 Dame - Bez nich (hudební videoklip)
H16 - Vychilluj (hudební videoklip)
Kali a Peter Pann - Dnes už viem (hudební videoklip)
Kali feat. Separ - Nová hra (hudební videoklip)
ONYX x H16 x DMS - 900 prod. Smart (hudební videoklip)
Separ - Pancier (Intro) (hudební videoklip)
Separ feat. Majk Spirit & Maxo - Vždycky bol (hudební videoklip)
Separ feat. Rytmus & P.A.T. - Gojira (hudební videoklip)
2016 H16 - Nebojím sa nikoho feat.DMS (hudební videoklip)
Majk Spirit - Šampión (hudební videoklip)
Moja Reč feat. Majk Spirit - Všetko OK (hudební videoklip)
Pil C feat. Majk Spirit - Sin City (hudební videoklip)
Vladis feat. Majk Spirit, Maxo - Babylon (hudební videoklip)
2015 Cigo - Nové ráno (hudební videoklip)
Cigo - Poznám tieto baby (hudební videoklip)
DMS - INTRO (hudební videoklip)
Hip Hop Žije - #27 (hudební videoklip)
Majk Spirit - dobYjeme svet (hudební videoklip)
Majk Spirit feat. Anita Soul - Šampuss (hudební videoklip)
Majk Spirit feat. Maxo - Zbojník (hudební videoklip)
Otis feat. Pil C - Ja VS celý svet (hudební videoklip)
2014 Mamba Dasha - Zvykni si! (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2018 Strapo feat. Čis T, Patrik Rivier - Ja poviem (hudební videoklip)
2016 H16 - Nebojím sa nikoho feat.DMS (hudební videoklip)
2015 Cigo - Poznám tieto baby (hudební videoklip)
Majk Spirit feat. Maxo - Zbojník (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Moloch Vlavo feat. King Ivan - Život naruby (hudební videoklip)
Pil C feat. Majk Spirit - Sin City (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce