foto

Alojz Kramár

  • nar. 25.5.1916
    Rybany, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 12.2.1985 (68 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Kto ste, Jozef Gabčík? (TV film)
1985 Ulička stratených snov (TV film)
1984 Berdiho koberec (TV film)
Cesta životom (TV film)
Kirchhoffov zákon (TV film)
Navráťte sa k otcom svojim (TV film)
1983 Balada o dome a chodcovi (TV film)
Pastierova česť (TV film)
1982 Cukor (TV film)
Oddychový čas pre sudcu (TV film)
Thibaultovci (TV film)
Zázračný autobus (TV film)
1981 Dvanásť nahnevaných mužov (TV film)
Maškaráda (TV film)
Sokoliarova dcéra (TV film)
1980 Patálie s kamerou (TV film)
Posledný súd Michelangela Buonarrotiho (TV film)
Smäd (TV film)
Veselé panie z Windsoru (TV film)
1979 Barbora Rösselová (TV film)
Kraj sveta Istanbul (TV film)
Mandarínka a Sokrates (TV film)
Ráno pod mesiacom (TV film)
Slnečné hodiny (TV film)
Šimon a Veronika (TV film)
1978 Izrafel (TV film)
Sesternica Beta (TV film)
Srdce (TV film)
Žabí ženích (TV film)
1977 Biele vrany (TV film)
Dom na predmestí (TV film)
Druhá láska (TV film)
Gomez (TV film)
Krásna Pramíla (TV film)
Vo výťahu (TV film)
Vojna a mier (divadelní záznam)
Červený muškát (TV film)
1976 Krčma Pod zeleným stromom (TV film)
Pozor, ide Jozefína!
Sváko Ragan (TV film)
Zenovo vedomie (TV film)
Štyria grobiani (TV film)
1975 Kean (TV film)
Lampióniky (TV film)
Čudný človek (TV film)
1974 Buddenbrookovci (TV film)
Jaríkovský kostol (TV film)
Kronika (TV film)
Mont Oriol (TV film)
1973 Havária (TV film)
Na jednom dvore (TV film)
Prípad Gabriela (TV film)
Sólo pre bicie (hodiny) (TV film)
Víťazný pád (TV film)
Čierne ovce (TV film)
1972 Bačova žena (TV film)
Devulienka Snehulienka (TV film)
V stolnom meste Kyjeve (TV film)
1971 Klinko a Kompit kráľ (TV film)
Priehrštie vzdychov (TV film)
Taký obyčajný deň (TV film)
Zlozor
1970 Naši pred bránami
Rysavá jalovica (TV film)
Strach z pekla (divadelní záznam)
1969 Rozmajrín (TV film)
Smutný Lord (TV film)
1968 Dobrodružstvo pri obžinkoch (TV film)
Román o base (TV film)
1967 Starvelská tragédia (TV film)
1966 Drotár (TV film)
1965 Mŕtvi nespievajú (TV film)
Obchod na korze
1964 Balada o Vojtovej Maríne (TV film)
Slnečný kúpeľ (TV film)
1963 Geľo Sebechlebský (TV film)
Výhybka
1961 Vždy možno začať
1960 Jerguš Lapin
1959 Skaly a ľudia
1958 Posledný návrat
Szent Péter esernyője
1957 Zemianska česť
1956 Posledná bosorka
Čert nespí
Čisté ruky
1955 Rohy
1953 V piatok, trinásteho...
1952 Mladé srdcia
1951 Lazy sa pohly
1950 Kozie mlieko
Priehrada

TV seriály

1982 Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
1981 Na baňu klopajú (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)
1977 Rachotilkovia (TV seriál)
Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
1975 Banícke rozprávky (TV seriál)
Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV seriál)

Dokumentární

1967 Rok na dedine (TV film)
1954 Príďte všetci!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace