foto

Gabriel Hansen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Prokletý ostrov
2007 Americký gangster

TV seriály

2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.3_da3m0ns.mp4 (S01E04)
Gotham (TV seriál)
Beasts of Prey (S01E19)
2014 Z Nation (TV seriál)
2012 Jak prosté (TV seriál)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace