foto

Pat Asanti

  • nar. 29.7.1959 (61 let)
    Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gabriel's Inferno
2018 Bent
Cold Brook
2013 Liberace! (TV film)
2012 K-11
2011 Čivava z Beverly Hills 2
2009 Vraždící anděl
2008 Dead & Nowhere
2002 Rande pro mírně pokročilé
Showtime
2000 Na útěku
1999 Blink of an Eye
1998 Planeta barbarů
Winchell (TV film)
1997 Bláznivý polda
1994 Jimmy Hollywood
Skandální odhalení
1992 Martial Law 2
1991 Dutch aneb Bláznivá cesta
1988 Neposlušný policajt ze St. Louis
Rock and the Money-Hungry Party Girls
1987 Chladná ocel

TV seriály

2019 Crazy Bitches (TV seriál)
2018 Nevyšetřeno (TV seriál)
Umění války (E05)
2016 Hidden America with Jonah Ray (TV seriál)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Poté (S10E15)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
2010 Zákon gangu (TV seriál)
Prsten (S03E13)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Smaženka a svěženka (S09E13)
2008 Eli Stone (TV seriál)
Waiting for That Day (S01E12)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Conduit (S04E04)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates the Last Day (S02E22)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vztahy (S03E18)
2006 Torchwood (TV seriál)
2003 Beze stopy (TV seriál)
Žháři (S02E08)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Recept na vraždu (S03E11)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)
1999 Kutil Tim (TV seriál)
Zachraňte železářství (S08E21)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Mom and Pop Store (S06E08)
1993 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
People Who Live in Brass Hearses (S05E05)
1991 My Life and Times (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)

Dokumentární

2015 Soaked in Bleach

Producentská filmografie

Filmy

2001 Freedom Park

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky