foto

Matthew Cowles

  • nar. 28.9.1944
    New York City, New York, USA
  • zem. 22.5.2014 (69 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Family on Board
2010 Prokletý ostrov
2009 Possible Side Effects (TV film)
Veronika se rozhodla zemřít
2007 The Living Wake
2003 Lovecká sezóna
2002 Hodina pravdy
Noon Blue Apples
2000 Sestřička Betty
1996 Porotce
1994 Bílý tesák 2
Cesta kovbojů
1990 Kojak: Vždycky je tu něco (TV film)
Stella
1989 Brenda Starrová
Pekelná manželka
Příznaky života
1988 Pravý Američan
1986 Dům za všechny peníze
1985 Love on the Run (TV film)
1983 Útěk Eddieho Macona
1982 Svět podle Garpa
1977 Nakládačka
1975 The Happy Hooker
1973 Přátelé Eddieho Coylea
1972 Crawlspace (TV film)
1971 They Might Be Giants
1970 People Next Door, The
1969 Já, Natálie

TV seriály

2013 All My Children (TV seriál)
2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
2009 Polda z Marsu (TV seriál)
Odvrácená strana hlupáka (E09)
2008 Polda z Marsu (TV seriál)
Muž, který prodal svět (E07)
Vidělo jsi svou matku, dítě, stát tam ve stínu? (E04)
Můj maharishi je lepší než tvůj maharishi (E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Undercover (S09E15)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Truth or Consequences (E04)
2003 Oz (TV seriál)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
4giveness (S06E05)
další epizody (4)
2000 Deadline (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Asylum (S02E04)
1989 Osamělá holubice (TV seriál)
Na cestě (E02)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
The Dutch Oven (S02E04)
1983 Loving (TV seriál)
1976 Kojak (TV seriál)
Vražda pod ochranou 2. část (S04E10)
Vražda pod ochranou 1. část (S04E09)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 A World Apart (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 The 8th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky