foto

Lars Gerhard

  • nar. 5.5.1969 (51 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Harrow
2010 Prokletý ostrov
2009 Něha
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Zamilovaná smrt
2006 Kauza CIA
2002 Noon Blue Apples

TV seriály

2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Přestupní stanice (S01E14)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Pastor Tim (S04E02)
2015 Resurrection (TV seriál)
Prophecy (S02E10)
2014 Černá listina (TV seriál)
Milosrdný Samaritán (č. 106) (S01E11)
2013 Ospalá díra (TV seriál)
Klíčky Šalamouna krále (S01E04)
Černá listina (TV seriál)
Gina Zanetakos (č. 152) (S01E06)
Kurýr (č. 85) (S01E05)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky