foto

James Rutenbeck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Dokumentární

2020 Invisible
2015 The Raising of America (TV seriál)
2012 America Reframed (TV seriál)
2009 Scenes from a Parish
2008 Unnatural Causes (TV seriál)
1998 Raise the Dead

TV pořady

2020 Childsplay: The Parting Glass (TV pořad)

Producentská filmografie

Dokumentární

2020 Invisible
2015 The Raising of America (TV seriál)
2008 Unnatural Causes (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2020 Invisible

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky