foto

Tom Kemp

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ocas tygra
2019 Christmas a la Mode
Malé ženy
Sound of Metal
2018 Paterno (TV film)
2017 Crazy Famous
Professor Marston & the Wonder Women
The Dunning Man
The Spruces and the Pines (TV film)
2016 Café society
Místo u moře
2015 Black Mass: Špinavá hra
Blue Suede
Demolice
Iracionální muž
2014 X/Y
2013 Frank the Bastard
Jasmíniny slzy
Kazatelovy hříchy
2012 A Fall from Grace (TV film)
Přerušené ticho (TV film)
Šampioni lakrosu
2011 Whaling City
2010 Manažeři
Na hraně temnoty
Prokletý ostrov
V lepší společnosti
2009 Bejvalek se nezbavíš
Bunker Hill (TV film)
Last of the Ninth (TV film)
Poslední cesta (TV film)
Tell-Tale
2008 Co tě nezabije...
Kamarádova holka
Noční autobus
W.
2007 Gone, Baby, Gone
Špinaví Irové
2006 Podsvětí
Skrytá identita
2005 Tucet vánočních psů
Záhada Lucy Keyes
2003 Tajemná řeka
2002 Vášnivost
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
Soukromé lži (TV film)
1998 Enough Already
Zakázaná touha
1996 The Mouse
1993 V moci posedlosti
1992 Primary Motive
1990 Mořské panny
1986 Případ neoprávněného zabití (TV film)
1982 Parole (TV film)
1978 See How She Runs (TV film)

TV seriály

2019 Emergence (TV seriál)
RDZ9021 (E05)
2017 Domek z karet (TV seriál)
65. kapitola (S05E13)
64. kapitola (S05E12)
63. kapitola (S05E11)
2016 BrainDead (TV seriál)
The End of All We Hold Dear: What Happens When Democracies Fail: A Brief Synopsis (E13)
Six Points on the New Congressional Budget: The False Dichotomy of Austerity vs. Expansionary Policies (E11)
Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Miliardy (TV seriál)
The Good Life (S01E05)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Nezvaní hosté (S02E08)
Rychle a bezbolestně (S02E05)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S02E01)
Černá listina (TV seriál)
Mombaský kartel (č. 114) (S02E06)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Sňatky a povolenky k lovu (S04E09)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Město, které nikdy nespí (S04E02)
2010 Rubicon (TV seriál)
You Never Can Win (E13)
Wayward Sons (E12)
Caught in the Suck (E08)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Láska zvrácená (S09E07)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vždy věrný (S06E24)
2008 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Život je jako muzikál (S04E12)
2007 Bratrství (TV seriál)
Call Letter Blues 1:2-6 (S02E09)
Shelter from the Storm 1:1-2 (S02E08)
Down in the Flood 3:5-6 (S02E02)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 22:10 (S01E11)
Vivekchaudamani: 51 (S01E10)
Ecclesiastes 7:2 (S01E09)
další epizody (6)
Waterfront (TV seriál)
2003 Miss Match (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Pohřbené radosti (S03E02)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hate (S09E10)
1997 Advokáti (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
In Memory Of (S02E07)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky