foto

Neville Becker

  • nar. 17.1.1930
    Kingston upon Thames, Surrey, England, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.7.1999 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Thunderball
1963 Girl in the Headlines
1962 Guns of Darkness
1960 Moment of Danger
1958 Carve Her Name with Pride
1952 Tread Softly

TV seriály

1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 The Protectors (TV seriál)
1963 The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky