foto

Richard Beale

  • nar. 13.5.1920
    Hackney, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.3.2017 (96 let)
    Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Mladí návštěvníci (TV film)
2001 Zpátky na zem
1997 Food of Love
1992 Hedd Wyn
1990 Ostrov pokladů (TV film)
1988 Hrst plná prachu
1984 Camille (TV film)
1983 Pattern of Roses, A (TV film)
The Plot to Murder Lloyd George (TV film)
1978 The Four Feathers (TV film)
1968 Kam orli nelétají
1960 Potopte Bismarck!
1956 Bitva u La Plata
1942 A Night to Remember

TV seriály

2005 Afterlife (TV seriál)
Misdirection (S01E04)
2002 All About Me (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
1996 Beck (TV seriál)
Family Money (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1989 Bit of a Do, A (TV seriál)
Chelworth (TV seriál)
Haf! (TV seriál)
1987 Yesterday's Dreams (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
Worlds Beyond (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
EastEnders (TV seriál)
1984 Fairly Secret Army (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Tripods (TV seriál)
1983 Storyboard (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Stay with Me Till Morning (TV seriál)
The Life and Times of David Lloyd George (TV seriál)
1980 Love in a Cold Climate (TV seriál)
1979 The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Blakes 7 (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
The Sunday Drama (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Red Letter Day (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1974 Little Bit of Wisdom, A (TV seriál)
The Case of Eliza Armstrong (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)
Jude the Obscure (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
The Mating Machine (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sanctuary (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Eugenie Grandet (TV seriál)
For Whom the Bell Tolls (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Moonstrike (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1958 Private Investigator (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1976 Everyman (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky