foto

Tony Broughton

  • nar. 6.11.1931
    Northwich, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.7.2011 (79 let)
    Hale, Altrincham, Cheshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Sparkhouse (TV film)
2001 Shadowscan
1999 Válečníci (TV film)
1994 Důvěra (TV film)
1959 The Night We Dropped a Clanger
1955 Othello

TV seriály

2009 Unforgiven (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Monsignor Renard (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
Where the Heart Is (TV seriál)
1991 G.B.H. (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1962 Dial RIX (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky