foto

Joseph Sikora

  • nar. 27.6.1976 (41 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jack Reacher: Poslední výstřel
Safe
2010 Prokletý ostrov
2008 Pants on Fire
Smrt má svůj styl
2007 Night Skies
Soukromá válka pana Wilsona
2005 Home
Nocturne
2003 Gacy
Normální (TV film)
2001 Přízračný svět
2000 Sleduje tě vrah!
1997 Svatba mého nejlepšího přítele
1993 Bourák
1984 Harry a syn

TV seriály

2017 Underground (TV seriál)
28 (S02E07)
Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (10)
2016 Underground (TV seriál)
Run & Gun (S01E05)
War Chest (S01E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
Start Digging (S03E23)
Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (10)
2015 Hráč (TV seriál)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (10)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
Kdo chce kam (S01E04)
Banshee (TV seriál)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
Jak pohřbít chlapa (S02E07)
2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Broskve z Georgie (S02E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Silver Star (S01E17)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Boardwalk Empire (S01E01)
2009 Dům loutek (TV seriál)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Pro svého bratra (S01E16)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Takoví normální zabijáci (S01E08)
Carnivale (TV seriál)
Periferie Damašku (S02E08)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
1999 Movie Stars (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Turks (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace