foto

Joseph Sikora

  • nar. 27.6.1976 (42 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Temný případ (TV seriál) (2014)

    - V štvrtej epizóde prvej série môžeme vidieť zaujímavú scénu, ako Rust Cohle (Matthew McConaughey) schmatne Gingera (Joseph Sikora) počas vlámačky a prebehne cez domy, aby sa vyhol polícii. Všetko to trvá 6 minút a bolo to natočené bez prestávok medzi scénami. Režisér Cary Fukunaga tento spôsob obľubuje, pretože to dodá deju dynamiku. Nie je to u neho žiadna novinka, využil tento typ scény aj v snímkach Sin Nombre (2009) alebo Jana Eyrová (2011). (SpoilerAlert)

Herecká filmografie

Filmy

2018 That's Harassment
2012 Jack Reacher: Poslední výstřel
Safe
2010 Prokletý ostrov
2008 Pants on Fire
Smrt má svůj styl
2007 Night Skies
Soukromá válka pana Wilsona
2005 Home
Nocturne
2003 Gacy
Normální (TV film)
2001 Přízračný svět
2000 Sleduje tě vrah!
1997 Svatba mého nejlepšího přítele
1993 Bourák
1984 Harry a syn

TV seriály

2018 Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
There's A Snitch Among Us (S05E09)
A Friend of the Family (S05E08)
další epizody (10)
2017 Underground (TV seriál)
28 (S02E07)
Power (TV seriál)
You Can't Fix This (S04E10)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
další epizody (10)
2016 Underground (TV seriál)
Run & Gun (S01E05)
War Chest (S01E02)
Chicago P.D. (TV seriál)
Start Digging (S03E23)
Power (TV seriál)
In My Best Interest (S03E10)
I Call The Shots (S03E09)
Trust Me (S03E08)
další epizody (10)
2015 Hráč (TV seriál)
Ante Up (E02)
Power (TV seriál)
Ghost Is Dead (S02E10)
Time's Up (S02E09)
Three Moves Ahead (S02E08)
další epizody (10)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Who You With? (S01E06)
další epizody (8)
Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
Kdo chce kam (S01E04)
Banshee (TV seriál)
Návrat domů (S02E09)
Odplata (S02E08)
Jak pohřbít chlapa (S02E07)
Vzpomínky (TV seriál)
East of Islip (S02E11)
2013 Dobrá manželka (TV seriál)
Whack-a-Mole (S05E09)
2011 The Heart, She Holler (TV seriál)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Broskve z Georgie (S02E10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Silver Star (S01E17)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Boardwalk Empire (S01E01)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
Trophy (S12E07)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Výměna (S02E03)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Není nad to být doma: 1. část (S04E12)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Pro svého bratra (S01E16)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Havárie (S04E17)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Ať je o čem mluvit (S02E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Takoví normální zabijáci (S01E08)
Carnivale (TV seriál)
Periferie Damašku (S02E08)
Pohotovost (TV seriál)
A jede se dál (S11E22)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Co míle, to muž (S01E05)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a kluk s novinami (S02E10)
2003 JAG (TV seriál)
Tepová frekvence (S09E10)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Movie Stars (TV seriál)
Turks (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Zajatec (S01E11)
Frasier (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Mladí jezdci (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace