foto

Dennis Kirk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2009 Skyrunners (TV film)
2006 Populace 436
2004 Seeing Other People
2000 Láska v divočině (TV film)
1997 Nebezpečná podoba (TV film)
Ztracený poklad Dos Santos (TV film)
1996 Není úniku (TV film)
Playing Dangerous 2
Příběh jednoho života (TV film)
Střípky vzpomínek (TV film)
Sweet Temptation (TV film)
Talk to Me (TV film)
The Munsters' Scary Little Christmas (TV film)
Tvář (TV film)
1995 In the Line of Duty: Kidnapped (TV film)
Péťa a vlk (TV film)
Stín pochybnosti (TV film)
Velká Samota (TV film)
1994 Dokonalé spiknutí (TV film)
Girls in Prison (TV film)
Rychlá kola (TV film)
Spalující vášeň - Příběh Margaret Mitchellové (TV film)
V zajetí rocku (TV film)
1993 Geronimo (TV film)
Ve vlastním zájmu (TV film)
1992 Back to the Streets of San Francisco (TV film)
Duplicates (TV film)
Dvojité ostří (TV film)
Láska může zabíjet (TV film)
Nebezpečná plavba (TV film)
Nejbláznivější z bláznů
1991 Co se stalo s Baby Jane? (TV film)
Separate But Equal (TV film)
1990 Velký detail (TV film)

TV seriály

2019 Prodigal Son (TV seriál)
Fear Response (E03)
Annihilator (E02)
Pilot (E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Jack in the Box (S14E19)
2018 Mistr iluze (TV seriál)
Transposition (E13)
Code Act (E12)
Loading Up (E11)
další epizody (12)
The Crossing (TV seriál)
Pilot (E01)
Salvation (TV seriál)
Ať už to dopadne, jak chce (S02E06)
Ztratili jsme Bílý dům (S02E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Byzantium (S14E08)
Unhuman Nature (S14E07)
Optimism (S14E06)
další epizody (18)
2017 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Venetian Nights (S02E08)
Mrtvý bod (TV seriál)
Back to the Grind (S03E01)
Lovci duchů (TV seriál)
The Bad Place (S13E09)
The Scorpion and the Frog (S13E08)
War of the Worlds (S13E07)
další epizody (17)
2016 Boj o ředitelnu (TV seriál)
Kniha dobra (S01E07)
Základy vzdělávání (S01E06)
Kruhy (S01E05)
Frequency (TV seriál)
Pilot (E01)
Mrtvý bod (TV seriál)
Rodinná pouta (S02E05)
Zakopán (S02E04)
Zkouška (S02E03)
další epizody (7)
Lovci duchů (TV seriál)
LOTUS (S12E08)
Rock Never Dies (S12E07)
Celebrating the Life of Asa Fox (S12E06)
další epizody (21)
2015 Mrtvý bod (TV seriál)
Trakzer (S01E06)
Mrtví neumírají (S01E05)
Terminál (S01E04)
další epizody (5)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The New World (S01E01)
Lovci duchů (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S11E09)
Just My Imagination (S11E08)
Plush (S11E07)
další epizody (19)
2014 Lovci duchů (TV seriál)
The Things We Left Behind (S10E09)
Hibbing 911 (S10E08)
Girls, Girls, Girls (S10E07)
další epizody (19)
2013 Twisted (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
Volby 2 (S02E09)
Volby 1 (S02E08)
Třetí opoziční tým (S02E07)
další epizody (6)
Lovci duchů (TV seriál)
Holy Terror (S09E09)
Rock and a Hard Place (S09E08)
Bad Boys (S09E07)
další epizody (20)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Newsroom (TV seriál)
Větší hlupák (S01E10)
Výpadek proudu, část druhá: Zkušební debata (S01E09)
Výpadek proudu, část první: Tragické porno (S01E08)
další epizody (10)
V těle boubelky (TV seriál)
Jane's Getting Married (S04E13)
Pick's & Pakes (S04E12)
Family Matters (S04E11)
další epizody (13)
Lovci duchů (TV seriál)
Bitten (S08E04)
Heartache (S08E03)
Survival of the Fittest (S07E23)
další epizody (13)
2011 V těle boubelky (TV seriál)
Change of Heart (S03E13)
Bride-a-Palooza (S03E12)
Ah, Men (S03E11)
další epizody (13)
Velká láska (TV seriál)
Vymýtání ďábla (S05E09)
Smyčka se stahuje (S05E08)
Výjimečný vztah (S05E05)
další epizody (5)
Lovci duchů (TV seriál)
How to Win Friends and Influence Monsters (S07E09)
Season Seven, Time for a Wedding! (S07E08)
The Mentalists (S07E07)
další epizody (15)
Vincentův svět (TV seriál)
Velký třesk (S08E06)
Matkošukač (S08E05)
Machr (S08E04)
další epizody (4)
Zachraň mě (TV seriál)
Vows (S07E08)
Mutha (S07E01)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Pilot (S01E01)
V těle boubelky (TV seriál)
Freeze the Day (S02E13)
Bad Girls (S02E12)
Good Grief (S02E11)
další epizody (13)
Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Úniková cesta (S04E08)
Krevní msta (S04E07)
další epizody (7)
Lovci duchů (TV seriál)
Schůzka se smrtí (S06E11)
Spoutaný žár (S06E10)
Ať zatleská, kdo tomu věří (S06E09)
další epizody (22)
Vincentův svět (TV seriál)
Ztratit sám sebe (S07E10)
Pornoscény z italské restaurace (S07E09)
Šňupání a porno (S07E08)
další epizody (6)
2009 Lovci duchů (TV seriál)
Není naděje (S05E10)
Praví lovci duchů (S05E09)
Báječný televizní svět (S05E08)
další epizody (10)
Vincentův svět (TV seriál)
Zmobilován zaživa (S06E10)
Bezpečnostní opatření (S06E09)
Poznámky pro Sorkina (S06E08)
další epizody (7)
2008 Unhitched (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hříšníci nenaleznou pokoje (S03E16)
Nesmrtelný doktor (S03E15)
Hovory ze záhrobí (S03E14)
další epizody (7)
Vincentův svět (TV seriál)
Koláč (S05E09)
Sjetá cesta (S05E05)
Do krajnosti (S05E03)
další epizody (5)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
Lovci duchů (TV seriál)
Velmi nadpřirozené Vánoce (S03E08)
Krev za krev (S03E07)
Loď duchů (S03E06)
další epizody (14)
Vincentův svět (TV seriál)
Hoši z Cannes (S04E12)
Cannes ano, Cannes ne (S04E11)
Potíže se sněhem (S04E10)
další epizody (20)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
The Loop (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Smrtící nákaza (S02E09)
Není úniku (S02E06)
Chuť krve (S02E03)
Útěk z vězení (TV seriál)
Depka (S01E17)
Huff (TV seriál)
Zpráskaný pes (S02E03)
Mapy nemluví 1 (S02E01)
Vincentův svět (TV seriál)
Promiň, Ari (S03E12)
A co Bob? (S03E11)
Chci se nechat uspat (S03E10)
další epizody (11)
2005 Zjevení (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (5)
Vincentův svět (TV seriál)
Propast (S02E14)
Odchod (S02E13)
Dobré ráno Saigone (S02E12)
další epizody (14)
Zachraň mě (TV seriál)
Bitch (S02E11)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Vítězové a poražení (S05E17)
Láska hory přenáší (S05E16)
Židé a čínská kuchyně (S05E15)
další epizody (7)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Ta pitomá chata (S01E07)
Je mrtvá? (S01E06)
další epizody (5)
Zimní ráj (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Už zase další výročí (S05E10)
Emily má rande (S05E09)
A je po večírku (S05E08)
další epizody (23)
2003 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Velký zápas (S04E09)
Zhyň, blbče (S04E08)
Festival živých obrazů (S04E07)
další epizody (8)
2002 American Dreams (TV seriál)
ChromiumBlue.com (TV seriál)
Taxík (TV seriál)
2001 Lovci netvorů (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Angel (TV seriál)
První dojem (S02E03)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Óda na radost (S10E27)
Předposlední (S10E26)
Mám z vás radost... vážně (S10E25)
další epizody (15)
1999 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Devět lehce našlehaných žloutků (S10E12)
Sourozenecké veselí (S10E11)
Co je ve jménu (S10E10)
další epizody (28)
1998 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Maratonec (S09E10)
Následující možnosti (S09E09)
Vrátil jsem se, protože (S09E08)
další epizody (28)
1997 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Santa ví (S08E14)
Komická výpomoc (S08E13)
Skuteční přátelé (S08E12)
další epizody (29)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
Vcítění (S01E01)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dárky jsou zabaleny (S07E13)
Den zúčtování (S07E12)
Kdybych měl kladivo (S07E11)
další epizody (29)
1995 JAG (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Andělé, o kterých jsme slyšeli (S06E15)
Šťastný syn (S06E14)
Soud (S06E13)
další epizody (31)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Rebel Highway (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vánoce jako každý rok (S05E15)
Nespravedlnost pro všechny (S05E14)
V plamenech (S05E13)
další epizody (30)
1993 Padlí andělé (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Někde na Světě teď mají Vánoce (S04E15)
Úder větru (S04E14)
Emily (S04E13)
další epizody (29)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Je to báječný život (S03E16)
Laskavost cizích lidí (S03E15)
Divocí koni (S03E14)
další epizody (16)
1991 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Noční potlach (S01E13)
Pravidla hry (S01E11)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Umění naslouchat (S01E09)

Dokumentární

1996 Sex, Censorship and the Silver Screen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky