foto

Linda A. Brown

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2005 14 hodin strachu (TV film)
2004 Ranč (TV film)
2002 Nakládačka 2: Zpátky na led
1996 V labyrintu smrti
1995 Stín pochybnosti (TV film)
1994 Flinch
Pro lásku k Nancy (TV film)
Vánoční romance (TV film)
1993 Odd Couple: Together Again, The (TV film)
1991 Payoff (TV film)
Pokřivená srdce
1990 Burning Bridges (TV film)
Rychlopalba
1989 Lady Forgets, The (TV film)
Penthouse, The (TV film)
1988 First Season, The
People Across the Lake, The (TV film)
Pronásledovatelé
Red Spider, The (TV film)
1987 Pokoj v podkroví (TV film)
Vražedný stisk (TV film)
1986 Christmas Snow (TV film)
Firefighter (TV film)
Nobody's Child (TV film)
Osudná neděle (TV film)
1985 Love Is Never Silent (TV film)
1983 Dead Wrong
1982 Dámy a pánové, punk žije!
Harry Tracy, Desperado
1980 Plutonium Incident, The (TV film)
The Changeling
1979 Muž, žena a banka

TV seriály

2006 Mrtvá zóna (TV seriál)
Revelations (S05E09)
Symmetry (S05E07)
Lotto Fever (S05E06)
další epizody (6)
2005 Mrtvá zóna (TV seriál)
A Very Dead Zone Christmas (S04E12)
Saved (S04E11)
Coming Home (S04E10)
další epizody (11)
2004 Traffic (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Tipping Point (S03E12)
Shadows (S03E11)
Instinct (S03E10)
další epizody (12)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Visions (S02E19)
The Combination (S02E18)
The Mountain (S02E17)
další epizody (6)
2001 The Chronicle (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Little Sister: Part 3 (S01E03)
Little Sister: Part 2 (S01E02)
Little Sister: Part 1 (S01E01)
1991 Monkey House (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1972 The Beachcombers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky