foto

Katalin Lippay

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

2016 Most, díl 2. (TV film)
2015 12 Rounds 3: Lockdown
2014 Kluci na povel (TV film)
2009 Fear Island (TV film)
2006 Osm statečných
Ta záležitost s Gray
2005 Saving Milly (TV film)
2004 Pryor Offenses (TV film)
Pět starých známých (TV film)
2002 Destiny

TV seriály

2009 Stav beztíže (TV seriál)
Venus (E12)
Solitary (E11)
Déjà vu (E10)
další epizody (10)
2007 4400 (TV seriál)
The Great Leap Forward (S04E13)
Tiny Machines (S04E12)
Ghost in the Machine (S04E11)
další epizody (13)
Smallville (TV seriál)
Přízrak (S06E22)
Prototyp (S06E21)
Detektivní příběh (S06E20)
další epizody (13)
2006 Smallville (TV seriál)
Podzemí (S06E09)
Únos do jiné frekvence (S06E08)
Zuřivost (S06E07)
další epizody (22)
2005 Tajná služba (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
Samota (S05E08)
Záhadný kámen (S05E07)
další epizody (9)
2004 4400 (TV seriál)
Bílé světlo (S01E05)
Zkouška ohněm (S01E04)
Shromáždění (S01E03)
další epizody (4)
Královská nemocnice (TV seriál)
Life As We Know It (TV seriál)
2003 Mrtvá zóna (TV seriál)
Visions (S02E19)
The Combination (S02E18)
The Mountain (S02E17)
další epizody (19)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Shaman (S01E12)
Dinner with Dana (S01E11)
Here There Be Monsters (S01E10)
další epizody (12)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
All About Yves (E12)
The Lying Game (E11)
Tango de los Pistoleros (E10)
další epizody (11)
1999 Hope Island (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky