foto

Eme Ikwuakor

  • nar. Wheatridge, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Outlaw Johnny Black
2017 Inhumans (IMAX)
2015 Diagnóza: Šampión
Everything Before Us
My Favorite Five
The '51 Dons
2014 Looking for Lions
Not Safe for Work
2013 Murder in the Dark
2011 Nová republika
2009 Ink

TV seriály

2020 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola dvacátá sedmá (S03E07)
Kapitola dvacátá pátá (S03E05)
Kapitola dvacátá čtvrtá (S03E04)
další epizody (5)
2019 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola šestnáctá (S02E06)
Kapitola čtrnáctá (S02E04)
Kapitola dvanáctá (S02E02)
Dva světy (TV seriál)
No Strings Attached (S02E07)
Shadow Puppets (S02E05)
2018 Drsná čtrvť (TV seriál)
Kapitola první (S01E01)
Dva světy (TV seriál)
Point of Departure (S02E04)
Outside In (S02E02)
2017 Inhumans (TV seriál)
...And Finally: Black Bolt (E08)
Havoc in the Hidden Land (E07)
The Gentleman's Name Is Gorgon (E06)
další epizody (8)
2016 Colony (TV seriál)
Pilot (S01E01)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pomsta se odkládá (S07E17)
2014 Extant (TV seriál)
Odhalení (S01E08)
Zlý sen (S01E06)
Skrýš (S01E04)
další epizody (4)
Silicon Valley (TV seriál)
Podílníci (S01E02)
We Are Angels (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodina na prvním místě (S04E22)
Castle na zabití (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (S06E20)
Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Makes a Pilot (S02E01)
2011 Láska bolí (TV seriál)
Sky High (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky