foto

Pavol Šajmovič

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Andílek na nervy
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
1997 Zlatá podkova, zlaté pero, zlatý vlas (TV film)
1993 Príbeh Mateja Hóza (TV film)
1992 Jahňa chudobného (TV film)
1989 Reverend (TV film)
V službách zákona: Kleptomanka (TV film)
1987 Priama úmera (TV film)
Vytriezvenie (TV film)

TV seriály

2018 Hotel (TV seriál)
Leopold Mašlička (E06)
2017 Pravá tvár (TV seriál)
Únos (E06)
Rex (TV seriál)
Mŕtva zo ZOO (E06)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Druhý život (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Mesto tieňov (TV seriál)
Lúpež (S01E07)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
1983 V službách zákona (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky