foto

Carlos Douglas

  • nar. 26.12.1935
    Španělsko
  • zem. 18.12.2004 (68 let)
    Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Jak si usteleš... (TV film)
1992 Špioni, lži a alibi
1968 Hot Millions
1967 The Magnificent Two

TV seriály

2000 Too Much Sun (TV seriál)
1999 Sunburn (TV seriál)
1994 The All New Alexei Sayle Show (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Young Indiana Jones and the Curse of the Jackal (S01E01)
1984 Big Deal (TV seriál)
Duty Free (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Tales of the Unexpected (TV seriál)
1975 Quiller (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
Affairs of the Heart (TV seriál)
1973 Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1965 The Flying Swan (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
1960 The Roving Reasons (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1980 Invaze (TV film)

TV pořady

1987 ChuckleVision (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky