foto

Judith Arthy

  • nar. 12.11.1940 (80 let)
    Brisbane, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1967 The Shuttered Room
1966 They're a Weird Mob
1965 Othello
The Tower (TV film)
1961 Romanoff and Juliet

TV seriály

1978 Case for the Defence (TV seriál)
1976 Battle of the Sexes (TV seriál)
Big Boy Now! (TV seriál)
Luke's Kingdom (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
1973 Men of Affairs (TV seriál)
1972 Behind the Legend (TV seriál)
Clouds of Witness (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Jonah (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Consider Your Verdict (TV seriál)

Dokumentární

1966 Story of Making the Film They're a Weird Mob, The

TV pořady

1965 BBC Show of the Week (TV pořad)

Host

TV pořady

1959 Juke Box Jury (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky